D Sweetest Thing

Tuesday, December 07, 2004

interbiu...

akum...aku baru create blog nih...thanx to my fren...tinie yang perkenalkan kat aku...
smalam masa aku tgh pack2 barang nak balik, ada call...bila aku angkat rupanyer orang dari HSBC..apalagi..gelabah aku carik kertas yang aku dah siap tulis nak cakap apa...sebenarnyer dah lama aku tunggu dia call...takut gak takde peluang...capai jer kertas aku terus dok kat sudut ofis...takut gak kalau2 staf lain dengar...yelaa...aku baru gaklaa keje kat sini...dah nak blah...bukan apa...aku cuma mencari peluang yang lebih baik...sampai bila aku nak jadi kerani kan?
ok, sambung balik...berbuih2laa aku speaking...dengan bantuan kertas tuh...Alhamdulillah..taklaa gabra sangat...hehe...aku bodeklerr sikit kater aku nak keje sana coz aku suka cakap omputih...respon dia pun cam bagus jer...dia kata dia akan contact aku lagi untuk panggil interbiu kat Cyberjaya...YAhoo!! ujian pertama dah lepas...skarang nak prepare untuk ujian kedua plak...doakan aku eh...supaya aku tak gabra...amin...

1 Comments:

Post a Comment

<< Home