D Sweetest Thing

Tuesday, January 11, 2005

window shopping

assalamualaikum
aku tau tak ramai yang bukak blog aku nih...baru lagi pun...anyway, aku tadek idea nak curah kat sini...tu yang dok post item ntah hapa2 ntah...anyway, last saturday tinie ajak aku teman dia beli barang2 nak hias hantaran...leh aku bagi idea n survey skali ;P...anyway, aku janji ngan dia kul 2.30 kat depan sogo..alih2 kul 3.30 baru aku sampai...sian member aku tuh, terpacak kat tiang sogo tuh tunggu aku...sorry eh tinie :D ...so, lepas tu tanpa membuang masa kitorg pun terus menuju ke destinasi...
masa kat kedai tuh ramai sangat orang, nak lalu pun payah...agaknyer nih memang musim orang nak kawin,tunang etc...aku pun walaupun aku takde apa2 plan nak ehem2 waktu terdekat nih naik syok plak pilih2 barang...rasa cam nak beli siap2 jer...nanti kot sok2 takyah pikir lagi...hehehe..gatal...tapi pikir2 balik, manalah tau nanti kot masa aku nanti ada lagi pesyen baru ker kan?so, aku terus menguburkan niat suci aku tuh..
target aku ngan tinie ialah benda2 yang berwarna purple...yup warna buah kundang menjadi pilihan tinie n future fiancee dia...ok gak...pilih2 punyer pilih naik sesak gak...yelah banyak gak nak dibeli nih...ribenlaa, lacelaa, bungalaa...sumer nak synchronize warnanyer...hehe...cam bunyi lak...dahlaa masa tu aku lak tak brapa sihat, tapi disebabkan aku pun gatal nak merayap, ku gagahkan jua kaki melangkah...
harituh plak ialah pasar malam jalan TAR, apalagi...lepas beli belah hiasan, kitorang pekena laksa jap...yelaa dari pagi cuma makan megi jer...menjerit2 perut mintak isi...hmmm...taklaa sedap sangat, tapi dek kerana dah lapar, balun jelaa...lepas tu ktorang masuk NAGOYA...carik langsir n lapik dulang plak...nasib baik target dah ada..so, sampai sana senang jelaa...capai jer...
nak balik satu masalah lagi...aku tak reti nak amik bas kat ner...nak naik lrt lak rasa cam membazir...aku calllaa makcik aku tanya...dia bagi direction, tapi salah...puas aku jalan kaki 1/2 jam pusing bangunan kwsp carik bustop rupanya blakang sogo jer...dah tu malamlaa aku sampai umah...uii...penat giler...
so, itu jelaa laporan aku pasal setengah hari berwindow shopping...nanti ada story, aku post lagi k...later

0 Comments:

Post a Comment

<< Home