D Sweetest Thing

Saturday, February 05, 2005

FENIN' AKU!!!

haa...ni pasal sistem bengong tu lagi...aku dah repot kat abang yang develop tuh...dia bagi instruction kat sorang staf opis nih suruh betulkan...so, staf tu pun betulkanlaa masalah yang aku kata tuh...tau tak apa jadi?lagi banyak problem occur!!! even the simple task pun takleh jalan...memang bengonglaa...dahlaa bos aku dok kata dia tetap nak sebelum 14hb...padahal aku dah terangkan kat dia sistem ada problem...pastu dia leh kata abis tuh baik tak yah amik sistem tuh...laa...apsal nak marah aku plak...decision nak amik sistem nih bukan aku yang buat...
so, skarang aku kenalaa datang gak hari2 walaupun hari cuti2 malaysia untuk detect segala error yang ada...tu belum kira nak kena update, input, n report lagi tuh...hiii...pening2...

1 Comments:

Post a Comment

<< Home