D Sweetest Thing

Monday, February 14, 2005

PENAT PUNYER PASAL

hahaha...ingat tak sistem bengong yang aku citer tuh?setelah puas aku ngan mek mengexplain problem sistem pada bos, akhirnya satu conclusion dicapai...aku tak perlu print list tuh tapi aku still kena dapatkan figure jumlah ahli yang sebenar2nya...so, cuti 5 hari tuh aku sebenarnya banyak plan termasuklaa plan nak kena buat OT untuk key in data nih...ceyh...kengkonon nak OT rabu, jumaat n ahad coz khamis ngan sabtu ada kenduri...khamis kawan aku, maya (ex-schoolmate) tunang...tunang dah ko eh maya...sabtu plak nenek aku nak buat kenduri arwah untuk arwah moyang aku...tup tap dah lebih setahun arwah tinggalkan kitorg...huhu...oklaa, sambung balik...hari rabu aku datang ditemani abg fata n wife dia...plus CC ngan bos lagi satu pun ader...so, meriah gaklaa...tak terasa cam cuti plak...masuk hari jumaat, aku menguruskan baju2 kotor aku, hamster aku...semua aku mandikan kasi bersih...dah nak masuk tengahari rasa letih plak plus aku kena kemas2 rumah untuk kenduri esoknya...so senang citer, aku cuma datang OT rabu jer coz hari lain dah penat mengemas rumah untuk kenduri...nampaknya aku cuma ader harini jer nak setelkan pasal jumlah ahli tuh...mata plak tengah ngantuk giler nih...badan pun sakit2...kalau bukan bendalah ni nak bsok, aku dah amik MC dah...letih woo...anyway, aku akan menguatkan diri aku untuk mnyetelkan jugak keje nih...(sebenarnya semangat nak perabih keje nih bertambah2 bila aku kira OT aku tadi...hehehe)oklaa....aku nak SAMBUNG KIJER...

0 Comments:

Post a Comment

<< Home