D Sweetest Thing

Friday, February 04, 2005

SISTEM BANGANG!!

eee..geramnya aku...
smalam aku baru dapat satu lagi keje yang memerlukan kesabaran tahap super saiya...oklaa, aku citer dari mula...aku keje menghandle kemasukan ahli baru ke dalam persatuan...dulu pakai sistem database visual dbase..oklaa tapi require coding kengkadang kalau nak set table or anything...so, memandangkan adik beradik kompeni nih iaitu koperasi nak ubah sistem database diorg, so, persatuan pun nak ubah gak...nanti takyah bercoding2 lagik...sistem nih di develop by satu kompeni swasta...diorg develop dari opis nih...masalahnya sekarang diorg serah sistem tanpa testing...testing sesikit jer...masa tuh takde plak nampak masalah lagi...bila aku nak buat carian, baru aku perasan banyak rupanya masalahnya...bila aku cakap balik kat kompeni tuh, dia kata kitorg takde amik maintenance...dah sign kontrak...eee...geram aku tau...last2 aku kenalaa ubah secara manual...bod** punya sistem... EEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home